Cashmere

Cashmere

Lakossági natúrkozmetikai termékek

Cashmere puhaságú, selymes bőr
♦ fáradt, vitalitását vesztett, érett bőrre; érzékeny bőrre is használható
♦ hatékonyan csökkenti a ráncok mélységét
♦ regenerálja az elasztin és kollagén rostokat
♦ növeli az érzékeny bőr komfortérzetét
A Cashmere termékcsalád különleges aktív hatóanyagainak köszönhetően csökkenti a ráncok mélységét, erősen táplálja és gyengéden ápolja a bőrt, ezáltal az érett bőr csodálatosan sima és üde lesz. Kellemesen megnyugtatja az érzékeny bőrt is.
Cashmere szérum

Cashmere szérum

15 ml, Kód: No. 155

Regeneráló hatású vízbázisú szérum kasmírfehérjével. Használata azoknak ajánlott, akik bőrén már megjelentek az öregedés első látható jelei, illetve fáradt, fakó, rugalmasságát vesztett bőrön.
Kasmírból nyert hidrolizált fehérjetartalma fokozza a kollagén és elasztin termelést, segíti a regeneráló folyamatokat és tápanyagokkal látja el és hidratálja a bőrt. Képes arra, hogy filmet képezzen a bőrön, így visszatarthatja a bőr vízveszteségét. A szérum csökkenti az apró ráncokat. Hatására a bőr tökéletesen sima és selymes lesz. Rendszeres használatával friss és egészséges bőrképet kapunk.
Aktív összetevők: Kasmír kivonat, hyaluronsav, retek- és tengeri alga kivonatok, szalicilsav

0 Ft

Cashmere Cream Velvety - Cashmere Bársonyos Arckrém

Cashmere Cream Velvety - Cashmere Bársonyos Arckrém

50 ml, Kód: No. 153

Tápláló krém azokra a bőrökre, amelyeken felfedezhetőek az öregedés első jelei, valamint érett, ráncosodó bőrre. A benne található egyedülálló kasmír protein erőteljes bőrtápláló hatású, bársonyossá varázsolja a bőrt és csökkenti a ráncok mélységét. A luxus sheavaj és rizskorpa olaj regenerálja és hidratálja a bőrt, selymesen puhává és simává teszi, elősegíti a rejuvenációt. A krém az alga kivonatoknak köszönhetően növeli a kollagén és elasztin termelést, javítja a bőr tömörségét és hidratáltságát.
Alkalmazás: Vigyük fel a megfelelő mennyiségű krémet a megtisztított bőrre reggel és este. A krém használata előtt javasoljuk pár csepp BioActive Cashmere szérum felvitelét.
Aktív összetevők: Kasmír protein, sheavaj, rizskorpa olaj, tengeri algák kivonatai

0 Ft