Derma Sensitive

Derma Sensitive

Lakossági natúrkozmetikai termékek

Felüdülés és enyhülés az érzékeny és a hajszálér-tágulatos bőrnek

♦ a különösen érzékeny, hajszálér-tágulatos bőrökre ajánlott (kuperózis, rosacea)
♦ érfalerősítő hatású, megnyugtatja a bőrt, csökkenti az irritációt, üdévé varázsol
A Derma Sensitive termékcsalád az érzékeny bőr minden elvárásának megfelel. Kiegyenlíti a színbeli különbségeket, és csökkenti a kipirosodást. Megerősíti a sérülékeny mikrokapillárisokat, és enyhíti az érzékenységet.
Special Cream Base - Speciális Bázis Krém

Special Cream Base - Speciális Bázis Krém

50 ml, Kód: No. 25

A könnyű textúrájú krém ideális azokra a rendkívül érzékeny bőrökre is, amelyek intoleránsak a legtöbb kozmetikai termékre. A rendkívül könnyű állag a sheavaj, rizskorpa olaj és a sambrillaolaj által biztosított, amely antioxidáns hatású. Az eszcin, a hamamelisz, az amerikai vadgesztenye és a tejsav nyugtatják az irritált és nagyon érzékeny bőrt. Az utóbbi megakadályozza a baktériumok elszaporodását. Az E vitamin és a lecitin bőrtápláló hatásúak, és segítik a regenerációt. Az urea és a szacharidok hidratálják a bőrt, és megkötik a vizet a mélyebb rétegekben.
Alkalmazás: Vigyük fel a megfelelő mennyiségű krémet a megtisztított bőrre és gyengéden masszírozzuk be. Ne mossuk le.
Aktív összetevők: Sheavaj, rizskorpa olaj, sambrillaolaj (Limnanthes Alba magolaj), eszcin (vadgesztenye mag fő hatóanyaga), hamamelisz, amerikai vadgesztenye, tejsav, E vitamin, lecitin

0 Ft

Sensitive Cream - Szenzitív Arckrém

Sensitive Cream - Szenzitív Arckrém

50 ml, Kód: No. 23

Bőrnyugtató arckrém rendkívül érzékeny és rozáceára hajlamos bőrre (megpattant hajszálerek). Természetes összetevői, mint például a rizskorpa olaj és a sheavaj, kisimítják és táplálják a bőrt. Allantoin tartalmának köszönhetően nyugtatja a bőrt, valamint csökkenti a kipirosodást és az égető érzését. A különböző típusú ceramid tartalma garantálja a táplálást és a tömörséget. Az arckrém a kaktuszból nyert trehalóz kivonatának köszönhetően hidratál és megakadályozza a hámlást.
Alkalmazása: Vigyük fel a megfelelő mennyiségű krémet a megtisztított arc, nyak és dekoltázs területére. Gyengéden masszírozzuk a bőrbe. A krém használata előtt javasoljuk pár csepp BioActive Sensitive Synergy szérum felvitelét.
Aktív összetevők: Rizskorpa olaj, sheavaj, allantoin, ceramidok, trehalóz

0 Ft