Energy Life

Energy Life

Lakossági natúrkozmetikai termékek

Lehelj új életet a bőrödbe!

♦ vitalitását vesztett, érett bőrre, amelyen már jól láthatóak az öregedés jelei
♦ fokozza a sejtanyagcserét, energetizálja a sejteket
♦ csökkenti a bőr fáradtságát
♦ feltölti a bőr szerkezetét, feszesít, kisimítja a ráncokat
Ezek a termékek ginseng tartalmuknak köszönhetően minden szükséges vitaminnal, ásványi anyaggal és proteinnel ellátják a bőrt, de legfőképpen energiával töltik fel. A bőr visszanyeri természetes tömörségét és feszességét.
Elixir Ginseng Serum - Elixir Ginseng Szérum

Elixir Ginseng Serum - Elixir Ginseng Szérum

30 ml, Kód: No. 206

Rendkívül aktív anti-aging szérum ginseng tartalommal, amely csökkenti a ráncok mélységét. A szibériai ginseng vitaminokkal, ásványi anyagokkal és proteinekkel látja el a bőrt, ezáltal segít megőrizni fiatalságát. Az egyedülálló Zanthoxylum növényi kivonat halványítja a ráncokat. A szérum anti-aging hatását a hialuronsav, a lecitin és az indiai tömjénfa kivonat erősíti, amely javítja a bőr rugalmasságát, és csökkenti a ráncok mélységét. Az afrikai tamarindusz kivonat, a szorbitol és a hamamelisz pedig hidratál, és puhít. Összességében segít fenntartani a bőr fiatalosságát.
Alkalmazás: Vigyük fel a megfelelő mennyiségű szérumot a megtisztított bőrre, gyengéden masszírozzuk be, és ne távolítsuk el. Használjuk utána az Elixir Ginseng Arckrémet a még látványosabb eredmény elérése érdekében.
Aktív összetevők: Ginseng, Zanthoxylum, hialuronsav, lecitin, indiai tömjénfa, tamarindusz kivonat, szorbitol, hamamelisz

0 Ft

Elixir Ginseng Cream - Elixir Ginseng Arckrém

Elixir Ginseng Cream - Elixir Ginseng Arckrém

50 ml, Kód: No. 208

Az intenzíven tápláló krémet a bőr fiatalságának megőrzésére fejlesztették ki. Ginseng tartalmának köszönhetően vitaminokkal, ásványi anyagokkal és proteinekkel látja el a bőrt. Az egzotikus tamarindusz növény kivonatának különleges formulája 3D-ben tölti fel a bőr szerkezetét, javítja az arc kontúrjait és a bőr hidratációját akár 60%-ig. A ráncok feltöltéséről és halványításáról az egyedülálló Zanthoxylum növényi kivonat, a sárgadinnye kivonat és a hialuronsav gondoskodik. A hamamelisz és a szorbitol pedig puhítják és hidratálják a bőrt a mélyebb rétegekben is. Az értékes tápláló olajok, mint a rizs- és madulaolaj, a sheavaj még látványosabbá teszik hatását.
Alkalmazás: Vigyük fel a krémet a megtisztított bőrre, és gyengéden masszírozzuk be. Javasoljuk előtte az Elixir Ginseng Szérum használatát a még látványosabb eredmény elérése érdekében.
Aktív összetevők: Ginseng, Zanthoxylum kivonat, Tamarindusz kivonat, sárgadinnye kivonat, hialuronsav, rizs- és mandulaolaj, sheavaj

0 Ft