Essential

Essential

Lakossági natúrkozmetikai termékek

Letisztító termékek minden bőrtípusra

A megfelelő bőrápolás mindig egy alapos letisztítással indul. Az Essential termékcsalád arctejei, arcvizei és más termékei nemcsak tisztítják a bőrt, hanem hidratálják, puhává varázsolják és előkészítik a további ápolásra. Minden bőrtípusra megfelelő.
MICROMICELLAR CLEANSING MILK – MIKROMICELLÁS ARCTEJ

MICROMICELLAR CLEANSING MILK – MIKROMICELLÁS ARCTEJ

200 ml, Kód: 216

Tökéletesen eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket, alkalmas az érzékeny bőr ápolására is. Aktív összetevői, mint a mandula, napraforgóolaj hidratálják és puhítják a bőrt.
Az E vitamin, és a hyaluronsav  ragyogóvá, hidratálttá teszik a bőrt, táplálják, nyugtatják. 
Alkalmazása: Javasoljuk a megfelelő mennyiséget nedves bőrre felvinni, gyengéden bedörzsölni, majd vattakoronggal eltávolítani. Alkalmazása többször megismételhető.
Aktív összetevők: mandula, napraforgóolaj, E vitamin, oligoszacharid komplex, hyaluronsav

0 Ft

Cleansing Milk - Arcisztító tej

Cleansing Milk - Arcisztító tej

200 ml, Kód: No. 2

Egyedülálló formulájú arctisztító tej lágy textúrával, amely kíméletesen, mégis nagyon hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a sminket. Aktív összetevői, mint például a mandula- és jojobaolaj, hidratálják és puhítják a bőrt. A grapefruit kivonat, az E vitamin és a hamamelisz ragyogóvá teszik a bőrt, táplálják és nyugtatják.
Alkalmazás: Javasoljuk a megfelelő mennyiséget nedves bőrre felvinni, gyengéden beledörzsölni, majd vattakoronggal eltávolítani. Alkalmazása többször megismételhető.
Aktív összetevők: Mandula- és jojobaolaj, grapefruit kivonat, E vitamin, hamamelisz

0 Ft

Cleansing Mousse - Arctisztító hab

Cleansing Mousse - Arctisztító hab

150 ml, Kód: No.1

Egyedülálló formulájú, hab állagú arctisztító tonik, amely kíméletesen, mégis hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a sminket. A termékben található méz ápolja és puhítja a bőrt.
Alkalmazás: Javasoljuk a megfelelő mennyiségű habot nedves bőrre felvinni, gyengéden beledörzsölni, majd vízzel leöblíteni. Alkalmazása többször megismételhető. Ez után a Kiegyenlítő Szérummal permetezzük be a bőrt, hogy helyreállítsuk a pH értékét.
Aktív összetevő: Méz

0 Ft

Tonic Gel - Gél tonik

Tonic Gel - Gél tonik

200 ml, Kód: No. 4

Egyedülálló formulájú tonik lágy gél állaggal, amely gyengéden és nagyon hatékonyan távolítja el a bőrről a maradék szennyeződéseket. Aktív összetevői, mint például a B3, B6, E vitamin és hialuronsav, urea és szénhidrátok hidratálják, táplálják és puhítják a bőrt.
Alkalmazás: Javasoljuk, hogy a megfelelő mennyiségű terméket tegyük egy vatta korongra, és töröljük át vele a bőrt, amelyet előzően már megtisztítottunk az arctisztító tejjel, és eltávolítottuk róla. Ez után a Kiegyenlítő Szérummal permetezzük be a bőrt, hogy helyreállítsuk a pH értékét.
Aktív összetevők: B3, B6 és E vitaminok, hialuronsav, urea, szénhidrátok

0 Ft

Balance Tonic - Kiegyensúlyozó tonik

Balance Tonic - Kiegyensúlyozó tonik

125 ml, Kód: No. 182

Egyedülálló formulájú tonik lágy textúrával, amely gyengéden és nagyon hatékonyan távolítja el a bőrről a szennyeződéseket. Aktív összetevői, mint például a kollagén, hialuronsav, urea és szénhidrátok, hidratálják és táplálják a bőrt. A hamamelisz, panthenol, B3 és E vitamin puhítják és regenerálják a bőrt.
Alkalmazás: Javasoljuk, hogy a megfelelő mennyiségű terméket permetezzük a bőrre, amelyet előzőleg az arctisztító tejjel megtisztítottunk. Ne mossuk le használat után, hanem alkalmazzuk a Kiegyenlítő Szérumot a bőrre permetezve.
Aktív összetevők: Kollagén, hialuronsav, urea, szénhidrátok, hamamelisz, panthenol, B3 és E vitamin

0 Ft

Compensating Serum - Kiegyenlítő Szérum

Compensating Serum - Kiegyenlítő Szérum

125 ml, Kód: No. 13

Hidratáló szérum, amely pH kiegyenlítésre alkalmas minden bőrtípusra. Legfőképpen érzékeny és dehidratált bőrökre, amelyeknek fokozott védelemre van szükségük. A hamamelisz, citromfű olaj és allantoin tartalmának köszönhetően nyugtató, regeneráló hatású.
Alkalmazás: Permetezzük a szérumot a megtisztított bőrre reggel és este és gyengéden masszírozzuk be vagy hagyjuk felszívódni. Majd használjuk a bőrtípusnak megfelelő arckrémet.
Aktív összetevők: Hamamelis, hársfa, allantoin

0 Ft

PROTEIN SERUM – FEHÉRJE SZÉRUM

PROTEIN SERUM – FEHÉRJE SZÉRUM

125 ml, Kód: No. 15

Minden bőrtípusra. A Protein Szérumot a tónusát vesztett, megereszkedett, ráncosodó bőrre fejlesztették ki, amelynek tömörsége és rugalmassága nem megfelelő. Alkalmazása: Permetezzük a szérumot a megtisztított bőrre reggel és este és gyengéden masszírozzuk be vagy hagyjuk felszívódni. Majd használjuk a bőrtípusnak megfelelő arckrémet. Aktív összetevők: kollagén, elasztin, urea, szénhidrátok, hyaluronsav

0 Ft

Night Enerigsing Mask - Éjszkai energetizáló maszk

Night Enerigsing Mask - Éjszkai energetizáló maszk

100ml, Kód: No. 262

Revitalizáló és hidratáló hatású éjszakai maszk energiát ad a fáradt, fakó bőrnek. A hialuronsavat tartalmazó maszk erősen hidratál és a Phytolifting és Argillerin komplexekkel együtt teljesen kisimítja a bőrt és természetes botox hatásának köszönhetően elbánik a mimikai ráncokkal.
Alkalmazása: A maszkot este vékony rétegben fel kell vinni a bőrre, mint egy krémet és gyorsan felszívódik. Reggel vízzel kell leöblíteni.
Aktív összetevők: PHYTOLIFTING, ARGILLERIN, sheavaj, mandulaolaj, híaluronsav

0 Ft

UTAZÓ SZETT

UTAZÓ SZETT

2x50ml + 2x15ml, Kód: No. 259

Tartalma:
- 50 ml Micromicellás arctisztító tej | ESSENTIAL
- 50 ml Kiegyensúlyozó tonik | ESSENTIAL
- 15 ml O2 arckrém | O2 HYDRA INTENSE
- 15 ml Lifting éjszakai arckrém | LIFT AGE

0 Ft