Eye Care

Eye Care

Lakossági natúrkozmetikai termékek

Koncentráljunk a részletekre!

♦ szemkörnyékápolás minden bőrtípusra
♦ kisimítja és feltölti a mimikai ráncokat
♦ megemeli a felső szemhéjat
♦ eltűnteti a szem alatti táskákat

Az Eye Care termékek feszesítik a szem körüli bőrt, kisimítják a ráncokat, és javítják a sejtanyagcserét.
BOOST LIFTING EYE MASK – BOTOX HATÁSÚ SZEMMASZK

BOOST LIFTING EYE MASK – BOTOX HATÁSÚ SZEMMASZK

10x3 ml, Kód: No. 255

Egyszerhasználatos szem maszkok, melyeknek lifting illetve nyirokürítő hatásuk van, így kezelni tudjuk velük a az Csökkenti a szem alatti sötét karikákat, mivel javítja a hajszálerek mikrokeringését és rugalmasságát. Csökkenti a duzzanatokat és halványítja a bőrt. Csökkenti a ráncok mélységét, feszesíti, hidratálja a bőrt, mely szinte új életre kel. Minden korosztály számára ajánlott, használható invazív beavatkozások előtt és után is.  
Az allantoin nyugtató hatóanyagnak köszönhetően nyugodtan használható a szemek körüli érzékeny területeken. Használta után a bőr ragyogóvá válik, csökkenti a ráncok mélységét, a szem alatti táskák és karikák pedig kevésbé láthatóvá válnak.
Alkalmazás: Vigyük fel az maszk aktív hatóanyagaival átitatott szuperszenzitív textilt az előzetesen megtisztított szemkörnyék bőrére. Ujjainkkal segítsük a maszk feltapadását. Hagyjuk hatni 15 – 20 percig. Miután eltávolítottuk a maszkot vigyünk fel a bőrtípusnak megfelelő szemkörnyék ápoló terméket az ALISSA BEAUTÉ kozmetikumai közül. 
Ne használjuk többször a maszkot. 
Aktív öszetevők: CYTOBIOL™ LUMIN-EYE, phitolifting, hyaluronsav, lactil

0 Ft

Lifting Cream Eye&Lip - Lifting Szem- és Ajakápoló Krém

Lifting Cream Eye&Lip - Lifting Szem- és Ajakápoló Krém

30 ml, Kód: No. 60

Lifting hatású, tápláló krém, amelyet kifejezetten a szem és száj körüli területre fejlesztettek ki, hiszen az öregedési folyamatok különösen itt szembetűnőek. Csökkenti a ráncokat, regenerálja és feszesíti a bőrt, lassítja az öregedés folyamatát. Használatát 40 év felett érdemes elkezdeni.
Alkalmazás: Vigyük fel a megfelelő mennyiségű krémet a megtisztított szem és száj környékére, gyengéden masszírozzuk be, és ne távolítsuk el.
Aktív összetevők: Sheavaj, olíva- és mandulaolaj, rizs- és szójaprotein

0 Ft

Sensitive Gel Eye - Sensitive Szemkörnyékápoló Gél

Sensitive Gel Eye - Sensitive Szemkörnyékápoló Gél

30 ml, Kód: No. 61

Hidratál, feltölti és kisimítja a ráncokat, feszesíti a szemkörnyék érzékeny bőrét. Használatát az első ráncok megjelenésekor érdemes elkezdeni.
Alkalmazás: Vigyük fel a megfelelő mennyiségű gélt a megtisztított szemkörnyékre, gyengéden masszírozzuk be, és ne távolítsuk el.
Aktív összetevők: Szénhidrátok, ricinusolaj

0 Ft