Hydra O2 Intense

Hydra O2 Intense

Lakossági natúrkozmetikai termékek

Az oxigén revitalizáló hatásával

♦ fáradt, dehidratált, kombinált vagy érzékeny bőrökre
♦ egyedülálló „oxygen” formula, mely méregteleníti a bőr szöveteit
♦ javítja a sejtek anyagcsere folyamatait, feszesíti és hidratálja a bőrt
♦ frissességet és fiatalságot kölcsönöz
A hidratáló termékcsaládot a legújabb tudományos kutatások alapján fejlesztették ki a ragyogó és üde arcbőrért. Elengedhetetlen oxigént juttat a bőrbe, elősegíti a rejuvenációt. Használatát ajánljuk azoknak is, akik erős napsütésnek, szmognak vagy dohányfüstnek voltak kitéve.
O2 Serum Intense - O2 Intense Szérum

O2 Serum Intense - O2 Intense Szérum

30 ml, Kód: No. 163

Olyan innovatív szérum, amely javítja a bőr oxigénellátását, és revitalizálja az egyedülálló Oxycell ST komplex tartalmának köszönhetően. A benne található bőrtökéletesítő, púder finomságú részecskéknek köszönhetően üdévé varázsolja a bőrt, és optikailag csökkenti a ráncok mélységét. A szérum ideális fáradt, dehidratált bőrre. A hialuronsav, a trehalóz és a xylit hidratálja a bőrt. A luxus vitamin komplex gondoskodik a megfelelő revitalizációról, finomítja a ráncok mélységét, és selymesen simává varázsolja a bőrt.
Alkalmazás: Vigyük fel a megfelelő mennyiségű O2 Intense Szérumot az arc, nyak és dekoltázs területére, és masszírozzuk be. Befejezésül használjuk a O2 Intense Arckrémet.
Aktív összetevők: Oxycell komplex, hialuronsav, trehalóz, xylit, vitamin komplex

0 Ft

O2 Cream Intense - O2 Intense Arckrém

O2 Cream Intense - O2 Intense Arckrém

50 ml, Kód: No. 160

Innovatív arckrém, amely javítja a bőr oxigénellátását, és revitalizálja az egyedülálló Oxycell ST komplex tartalmának köszönhetően. Ideális fáradt, dehidratált bőrre. A benne található trehalóz és xylit hidratálja a bőrt. A luxus vitamin komplex rizsolajjal és karitévajjal pedig gondoskodik a revitalizációról, finomítja a ráncok mélységét, és selymesen simává varázsolja a bőrt.
Alkalmazás: Vigyük fel a megfelelő mennyiségű krémet a megtisztított bőrre reggel és este. Javasoljuk az O2 Intense Szérum használatát a krém felvitele előtt.
Aktív összetevők: Oxycell komplex, trehalóz, vitamin komplex, rizskorpa olaj, sheavaj

0 Ft

UTAZÓ SZETT

UTAZÓ SZETT

2x50ml + 2x15ml, Kód: No. 259

Tartalma:
- 50 ml Micromicellás arctisztító tej | ESSENTIAL
- 50 ml Kiegyensúlyozó tonik | ESSENTIAL
- 15 ml O2 arckrém | O2 HYDRA INTENSE
- 15 ml Lifting éjszakai arckrém | LIFT AGE

0 Ft