Lift Age

Lift Age

Lakossági natúrkozmetikai termékek

Lifting – Öregedésgátlás – Rejuvenálás

♦ megereszkedett, öregedő, ráncosodó bőrre
♦ műtét-mentes „face lift” hatás, az arcvonások láthatóan megemelkednek
♦ serkenti a sejtanyagcserét, elősegíti a bőr revitalizálását
♦ kisimítja a bőrfelszínt, csökkenti a ráncokat, feszesíti, puhává, tömörré és
üdévé teszi a bőrt
A Lift Age termékcsaláddal látványosan csökkenthető a ráncok mélysége, revitalizálja, hidratálja és táplálja az érett bőrt. Aktiválja a bőrregeneráló folyamatokat, serkenti az anyagcserét és javítja a bőr rugalmasságát.
Lifting Serum Lux - Luxus Lifting Szérum

Lifting Serum Lux - Luxus Lifting Szérum

30 ml, Kód: No. 173

A lifting szérum ideális a ráncos, megereszkedett bőrre, amelyen már láthatóak az öregedés jelei. Az egyedülálló összetevők, mint például az élesztőből származó aminosavak, a trehalóz és a GAG segítenek tónusossá tenni a bőrt, csökkentik a ráncok mélységét és revitalizálnak. Ezzel egyidejűleg a különleges urea, a sehavaj és a rizskorpa olaj táplálják és hidratálják a bőrt.
Alkalmazás: Vigyük fel a megfelelő mennyiségű szérumot a megtisztított arc, nyak és dekoltázs területére. Majd használjuk a Lifting Lux Arckrémet.
Aktív összetevők: Élesztőből származó aminosavak, trehalóz, GAG, urea, sheavaj, rizskorpa olaj

0 Ft

Boost Lifting Serum Eye&Lip - Boost Lifting Szem és Ajak Szérum

Boost Lifting Serum Eye&Lip - Boost Lifting Szem és Ajak Szérum

30 ml, Kód: No. 210

A szérum hatására aktiválódnak a bőr regenerációs folyamatai azáltal, hogy különleges, szabadalmaztatott összetevői (MATRIXYL® 3000 formula, SYN®-AKE formula) fokozzák a sejtaktivitást. Olyan géneket stimulálnak a sejtekben, melyek a kötőszövet és a sejtek megújulásában vesznek részt. Ezáltal gátolják a bőr öregedésének folyamatát, láthatóan csökkentik a ráncok mélységét és javítják a bőr rugalmasságát. A nano méretű hialuronsav feltölti a ráncokat, csökkenti azok mélységét, és megfelelő hidratálást biztosít, selymes bőrt kölcsönöz.
Alkalmazás: Vigyük fel a megfelelő mennyiségű szérumot a megtisztított arc, nyak és dekoltázs területére. Majd használjuk a Lifting Lux Arckrémet.
Aktív összetevők: MATRIXYL® 3000 formula, SYN®-AKE formula, nano-hialuronsav

0 Ft

Lifting Day Cream Lux – LUXUS LIFTING NAPPALI ARCKRÉM

Lifting Day Cream Lux – LUXUS LIFTING NAPPALI ARCKRÉM

50 ml, Kód: No. 241

A Luxus Lifting nappali krém alkalmas a már ráncosodó bőr ápolására, melyen már megjelentek az öregedés jelei. Az olyan egyedi hatóanyagok, mint a Beauplex VH vitamin komplex és a biomimetikus peptidek revitalizáló hatásúak, hozzájárulnak a ráncok mélységének jelentős csökkenéséhez. A Brazil Acmella oleracea nevű növényből kinyert egyedülálló Gatuline In Tense komplex nevű hatóanyag erős simító, feszesítő és ránctalanító hatású, hatására megemelkedik az arc kontúrja és a ráncok mélysége is csökken.  A bőr tökéletesen hidratálttá és mélyen táplálttá válik köszönhetően a termékben található hialuronsavnak, szénhidrátok egyedülálló komplexének, B3 és B5 vitaminoknak, szójának és rizs olajnak.  A különleges TRIglyphix ®Sense nevű összetevő ellensúlyozza a bőr gyulladásos folyamatait és revitalizálja a bőr sejtjeit, így garantálja a kellemes bőrérzetet. A krém közepes UVA és UVB védelmének köszönhetően meggátolja a napsugárzás okozta öregedési folyamatokat.
Alkalmazás: Vigyünk fel megfelelő mennyiségű krémet a megtisztított arc és nyak bőrére. Nem szükséges leöblíteni.
Aktív összetevők: Beauplex VH, biomimetikus peptidek, Gatulin In Tense komplex, hyaluronsav, szacharidok B3 és B5 vitami, sheavaj, szója-rizsolaj, TRIglyphix, közepes SPF (UVA, UVB védelem)

0 Ft

LIFTING NIGHT CREAM LUX – LIFTING LUXUS ÉJSZAKAI KRÉM

LIFTING NIGHT CREAM LUX – LIFTING LUXUS ÉJSZAKAI KRÉM

50ml, Kód: No. 242

A Luxus Lifting éjszakai krém alkalmas a már ráncosodó bőrre, melyen már láthatóak az öregedés jelei. Egyedülálló összetevőjének, a LIFTONIN®-XPERT-nek köszönhetően hatékonyan csökkenti a ráncok mélységét és helyreállítja a kollagén rostok szerkezetét. Ennek köszönhetően javul a bőr tömörsége, feszessége, az arc kontúrja és általános megjelenése. A Brazil Acmella oleracea nevű növényből kinyert egyedülálló Gatuline In Tense komplex nevű hatóanyag amellett, hogy erős simító, feszesítő és ránctalanító hatású, jelentősen javítja az arc kontúrját. A Beauplex VH vitamin komplex és a biomimetikus peptidek revitalizáló hatásúak, hozzájárulnak a ráncok mélységének jelentős csökkenéséhez. A mexikói kandelilla növénynek, a trehalóznak és a GAG nevű különleges hatóanyagnak köszönhetően a ráncok feltöltődnek, a bőr érezhetőn kisimul, megtelik élettel. A Luxus Lifting éjszakai krém mélyen hidratálja és táplálja a bőrt hála a benne található hyaluronsavnak, shea vajnak, avokadónak és jojoba olajnak. Allantoin tartalma nyugtatja a bőrt, enyhíti a gyulladásos folyamatokat.
Alkalmazás: Vigyünk fel megfelelő mennyiségű krémet a megtisztított arc és nyak bőrére. Nem szükséges leöblíteni.
Aktív összetevők: LIFTONIN r-XPERT, Beauplex VH, biomimetikus peptidek, Gatulin In Tense komplex, candelilla, trehalóz, GAG, hyaluronsav, sheavaj, jojoba-és avokádóolaj, allantoin

0 Ft

UTAZÓ SZETT

UTAZÓ SZETT

2x50ml + 2x15ml, Kód: No. 259

Tartalma:
- 50 ml Micromicellás arctisztító tej | ESSENTIAL
- 50 ml Kiegyensúlyozó tonik | ESSENTIAL
- 15 ml O2 arckrém | O2 HYDRA INTENSE
- 15 ml Lifting éjszakai arckrém | LIFT AGE

0 Ft