Platinum

Platinum

Lakossági natúrkozmetikai termékek

Őrizd meg ragyogásod tündöklő szépséggel!

Platina termékcsalád a teljes körű tökéletességet célozza meg. Az arcbőr tónusát javítja: nyitott pórusokat, egyenetlen színt, (nem a mély pigmenteket, vagy a melanin foltokat, hanem sokkal inkább a szabálytalan arcszínt), eltünteti az arc felületén az egyenetlenségeket….ez  a termékcsalád segít megnövelni az epidermisz gátakat, hogy megvédje a bőrt a vízvesztéstől, ami később a bőr érzékenységéhez vezet.

Mivel platina port tartalmaz az eredmény nagyon egészséges, ragyogó, fényes bőr.
 
Luminous Serum - Fénylő szérum

Luminous Serum - Fénylő szérum

30 ml, Kód: No. 267

Fényes, selymes állagú szérum platinaporral, mely a bőrnek ragyogó, egszséges megjelenést kölcsönöz.
Ideális a fakó, egyenetlen színű,  tág pórusú arcbőrre, és a bőrön jelen lévő mimikai ráncokra. Ez a különleges formula növeli a filagrin fehérje termelődését, mely ceramid complex-szel együttesen visszaállítja a bőr Barrier funkcióját, így láhatóan  javul bőr szerkezete, tömörsége és színe. Az Aqaxyl – egy innovatív hidratáló és szerkeztátalakító technologia –, hiarulonsav, valamint a trehalóz és szacharid tartalmának köszönhetően helyreállítja a bőr  megfelelő nedvességtartalmát. Az allntoin segít fenntartani a bőr rugamasságát. Grépfrut mag  kivonata pedig az optimális pH érték fenntartásához járul hozzá. 
Alkalmazása: Tisztítsa le bőrét Alissa Beuté  arc tisztító tejjel, majd tonikkal, és vigyen fel szükséges mennyiségű szérumot arcára, nyakára, dekoltázsára. Ne öblítse le.  Haszálata után alkalmazza a Luminous – Fénylő nappali, vagy a regeneráló éjszakai krémet.
 

0 Ft

Luminous Cream - Fénylő krém

Luminous Cream - Fénylő krém

50 ml, Kód: No. 263

Fényes, selymes állagú krém platinaporral, mely a bőrnek ragyogó, egszséges megjelenést kölcsönöz.
Ideális a fakó, egyenetlen színű,  tág pórusú arcbőrre, és a bőrön jelen lévő mimikai ráncokra.
Ez a különleges formula növeli a filagrin fehérje termelődését, mely ceramid complex-szel együttesen visszaállítja a bőr barrier funkcióját, így láhatóan  javul bőr szerkezete, tömörsége és színe.  A fehér liliom poliszaharidjai a hialuronsavval, a trehalóz és Aquaxyl hatóanyagok filmogén és mély szövetetet hidratáló hatással rendelkeznek.  A  krém karité vaj kivonatának köszönhetően táplál és erős védelmet nyújt. Használata után a bőr fényesebbé válik, kellemetlen olajos csillogás nélkül. Nappali krémként ajánljuk.  

Alkalmazása: Tisztítsa le bőrét Alissa Beuté  arc tisztító tejjel, majd tonikkal, és vigyen fel szükséges mennyiségű krémet arcára, nyakára, dekoltázsára. Ne öblítse le.  Használatát  a Platina Fényes szérum után  javasoljuk.
 

0 Ft

Luminous Eye Cream - Fénylő szemápoló krém

Luminous Eye Cream - Fénylő szemápoló krém

30 ml, Kód: No. 269

Öregedést gátló, világosító szemkörnyék ápló krém, platina porral, mely bőrnek ragyogó, egszséges megjelenést kölcsönöz. CYTOBIOL™ LUMIN-EYE – kőrisfa kéreg kivonat, szerves szilikon és B3 vitamin – tartalma csökkenti a szem alatt megjelenő sötét karikákat, táskákat. A mandulaolaj az E vitaminnal együtt megelőzi  a mimikai ráncok elmélyülését.  A betain csökkent a ráncok mélységt, sokkal simmábbá, selymesebbé varászolja a bőrt.
A ceramid complex visszaállítja a bőr barrier funkcióját, így kevésbbé válik irritálttá. 
Alkalmazása: vigyen fel megfelelő mennyiségű krémet, a megtisztított szemkörnyékre. Reggel és est is javasoljuk használatát.

0 Ft

Repair Cream - Regeneráló krém

Repair Cream - Regeneráló krém

50 ml, Kód: No. 265

Fényes, selymes állagú krém platinaporral, mely a bőrnek ragyogó, egszséges megjelenést kölcsönöz.
Ideális a fakó, egyenetlen színű,  tág pórusú arcbőrre, és a bőrön jelen lévő mimikai ráncokra.
Ez a krém, olyan különleges őssejt összetevőt tartalmaz, mely az éjszaka folyamán serkenti a sejtek anyagcseréjét, feszesebbé teszi a bőrt és lágyítja a ráncokat.  Az Aqaxyl – egy innovatív hidratáló és szerkeztátalakító technologia –, hiarulonsav, valamint a trehalóz és szacharid tartalmának köszönhetően helyre állítja, fenntarja   a bőr  megfelelő nedvességtartalmát . Ez a különleges formula növeli a filagrin fehérje termelődését, mely ceramid complex-szel együttesen visszaállítja a bőr barrier funkcióját, így láhatóan  javul bőr szerkezete, tömörsége és színe.  Az Allantoin, az E vitamin, és a gyapotmag olaj, táplálják, kisimítják a bőrt. Éjszakai krémként ajánlott.
Alkalmazása: Tisztítsa le bőrét Alissa Beuté  arctisztító tejjel, majd tonikkal, és vigyen fel szükséges mennyiségű krémet arcára, nyakára, dekoltázsára. Ne öblítse le. Használatát  a Platina Fényes szérum után  javasoljuk.
 

0 Ft

Travel kit - Utazó Csomag

Travel kit - Utazó Csomag

2x50ml + 2x15ml, Kód: No. 270

Tartalma:
50 ml Micromicellás arctisztító tej
50 ml Kiegyensúlyozó tonik
15 ml Luminous arckrém
15 ml Repair arckrém

0 Ft