Revitalizing DNA

Revitalizing DNA

Lakossági natúrkozmetikai termékek

Őrizd meg bájodat! 

  • egyedülálló revitalizáló kezelés a bőr teljes rejuvenálásához, 
  • feszességet, tömörséget kölcsönöz
  • finomítja az arc kontúrját, csökkenti a homlok, szemkörnyék, a nyak és a száj körüli mélységét

A REVITALIZING DNA termékcsalád teljesen egyedülálló revitalizáló hatású termékek, amelyek a teljeskörű bőrmegújító hatásukkal finomítják és csökkentik a ráncok mélységét. Ideális a 45+-os korosztály számára, akik szeretnék megőrizni bőrük szépségét és fiatalságát, hiszen a menopauza hormonális változásainak következtében a bőr veszít feszességéből, rugalmasságából és tömörségéből.

REVITALIZING DNA SERUM – REVITALIZÁLÓ DNS SZÉRUM

REVITALIZING DNA SERUM – REVITALIZÁLÓ DNS SZÉRUM

30 ml, Kód: No.168

Egyedülálló szérum mely alkalmas azon hölgyek bőrének ápolására, akik hormonális változásokkal küzdenek. Ellátja a bőrt a megfelelő nedvességtartalommal és tápanyagokkal, mint például: ceramidok, shea vaj, rizskorpa olaj, trehalóz, melyek jelentősen javítják a bőr állapotát és segítik vitalitásának megtartásában. A szérumban található, szójából kinyert fitoösztrogének segítenek a bőr egészségének és minőségében megőrzésében különösen a menopauza idején. A Casiia Alata növényből kinyert kivonat segít megőrizni a sejtmagot, így járul hozzá a bőr vitalitásához. Végül, de nem utolsó sorban pedig a fitoszfingozin nevű lipid meggátolja a bőr dehidratációját és megerősíti a védelmét a külső tényezőkkel szemben.

0 Ft

REVITALIZING DNA CREAM – REVITALIZÁLÓ DNS KRÉM

REVITALIZING DNA CREAM – REVITALIZÁLÓ DNS KRÉM

50 ml, Kód: No. 166

Egyedülálló arckrém azoknak a nőknek kifejlesztve, akik bőrén már mutatkoznak az öregedés jelei a hormonális változások miatt. Ellátja a bőrt a szükséges tápláló és hidratáló anyagokkal, mint például ceramidok, sheavaj, rizskorpa olaj és trehalóz, amelyek jelentősen javítják a bőrállapotot és vitalizálnak. A krém szója fitoösztrogén tartalma segít egészségesebbé tenni a bőrt különösen a menopauza idején. A Cassia Alata növény kivonata védi a sejtmagot és ezáltal megőrzi a bőr vitalitását. Valamint nem utolsó sorban található még benne Fitoszfingozin lipid (bőr legfelső rétegében megtalálható lipid féle, amely védi a bőrt és megakadályozza a kiszáradását). A krém minden bőrtípusra használható öregedő bőrök esetében.

0 Ft