Whitening

Whitening

Lakossági natúrkozmetikai termékek

Világosítja az arcbőrt

♦ pigmentfoltos, öregedő és akné okozta heges bőrre
♦ halványító, bőrmegújító, rejuvenáló és ránctalanító hatású
A Whitening egy olyan speciális termékcsalád, amelynek tagjai gyengéden eltávolítják az elhalt hámsejteket a felhalmozódott melaninnal együtt, halványítják a pigmentfoltokat, és megakadályozzák az újak kialakulását. Elősegítik a bőr megújulását, az aknék okozta hegek eltüntetését és csökkentik a ráncok mélységét. Alkalmas az idősödő, érdes, kombinált, zsíros, aknés, fakó és hámló bőr kezelésére.
Whitening Serum - Halványító Szérum

Whitening Serum - Halványító Szérum

30 ml, Kód: No. 134

Halványító szérum pigmentfoltokra a glikolsav és a szalicilsav erejével. Csökkenti a ráncok mélységét, regenerálja és rejuvenálja a bőrt a rizskorpa olaj, sheavaj, szacharid, E vitamin és trehalóz tartalmának köszönhetően. Kezelés után a bőr láthatóan üdébb és bársonyosabb.
Alkalmazás: Vigyük fel a megfelelő mennyiségű Halványító Szérumot az arc, nyak és dekoltázs területére, és masszírozzuk be. Befejezésül használjuk a Whitening Arckrémet.
Aktív összetevők: Glikolsav, szalicilsav, rizskorpa olaj, sheavaj, szénhidrátok, E vitamin, trehalóz

0 Ft

Whitening Cream - Halványító Arckrém

Whitening Cream - Halványító Arckrém

50 ml, Kód: No. 70

A Whitening krém három bőrtípusra ajánlott: pigmentfoltos, öregedő és ráncos bőrre, valamint aknék esetén. A glikolsav és szalicilsav tartalmának köszönhetően halványító hatású, és puhává, üdévé varázsolja a bőrt. Az E vitamin, sheavaj, rizskorpa- és mandulaolaj megfelelően táplálják a bőrt és puhítanak. A krém fenntartja a bőr megfelelő hidratáltsági szintjét a kaktuszból nyert trehalóz kivonat és szacharidok segítségével. Kezelés után a bőr rögtön üdébb, hidratált, rendkívül selymes és fiatalabb.
Alkalmazás: Vigyünk fel a megfelelő mennyiségű maszkot az arc, nyak és dekoltázs területére. Gyengéden masszírozzuk be. Javasoljuk a Halványító Szérum használatát a krém felvitele előtt a még látványosabb eredmény elérése érdekében.
Aktív összetevők: Glikolsav, szalicilsav, E vitamin, sheavaj, rizs- és mandulaolaj, trehalóz, szacharidok

0 Ft