Hydra O2 Intense

Hydra O2 Intense

Professzionális natúrkozmetikai termékek

Az oxigén revitalizáló hatásával

♦ fáradt, dehidratált, kombinált vagy érzékeny bőrökre
♦ egyedülálló „oxygen” formula, mely méregteleníti a bőr szöveteit
♦ javítja a sejtek anyagcsere folyamatait, feszesíti és hidratálja a bőrt
♦ frissességet és fiatalságot kölcsönöz
A hidratáló termékcsaládot a legújabb tudományos kutatások alapján fejlesztették ki a ragyogó és üde arcbőrért. Elengedhetetlen oxigént juttat a bőrbe, elősegíti a rejuvenációt. Használatát ajánljuk azoknak is, akik erős napsütésnek, szmognak vagy dohányfüstnek voltak kitéve.
O2 Serum Intense - O2 Intense Szérum

O2 Serum Intense - O2 Intense Szérum

10x5 ml, Kód: No. 164

Ugrás a lakossági kiszereléshez

Olyan innovatív szérum, amely javítja a bőr oxigénellátását, és revitalizálja az egyedülálló Oxycell ST komplex tartalmának köszönhetően. A benne található bőrtökéletesítő, púder finomságú részecskéknek köszönhetően üdévé varázsolja a bőrt, és optikailag csökkenti a ráncok mélységét. A szérum ideális fáradt, dehidratált bőrre. A hialuronsav, a trehalóz és a xylit hidratálja a bőrt. A luxus vitamin komplex gondoskodik a megfelelő revitalizációról, finomítja a ráncok mélységét, és selymesen simává varázsolja a bőrt.
Alkalmazás: Vigyük fel az ampulla 2/3 részét a megtisztított bőrre, és masszírozzuk be. Aztán használjuk az O2 Intense Maszkot. A hatóidő elteltével mossuk le a maszkot, majd masszírozzuk be a szérum maradék 1/3 részét, és használjuk az O2 Intense Arckrémet. Aktív összetevők: Oxycell komplex, hialuronsav, trehalóz, xylit, vitamin komplex

O2 Mask Intense - O2 Intense Maszk

O2 Mask Intense - O2 Intense Maszk

200 ml, Kód: No. 162

Innovatív maszk, amely javítja a bőr oxigénellátását, és revitalizálja az egyedülálló Oxycell ST komplex tartalmának köszönhetően. Ideális fáradt, dehidratált bőrre. A benne található trehalóz és xylit hidratálja a bőrt. A luxus vitamin komplex rizsolajjal és retinollal pedig gondoskodik a revitalizációról, finomítja a ráncok mélységét, és selymesen simává és üdévé varázsolja a bőrt.
Alkalmazás: Vigyük fel a megfelelő mennyiségű maszkot (15-20 ml) a megtisztított bőrre, és hagyjuk 15-20 percig hatni. Majd mossuk le. Javasoljuk a professzionális O2 Intense Szérum ampulla használatát a maszk felvitele előtt.
Aktív összetevők: Oxycell komplex, trehalóz, vitamin komplex, rizskorpa olaj, retinol

O2 Cream Intense - O2 Intense Arckrém

O2 Cream Intense - O2 Intense Arckrém

200 ml, Kód: No. 161

Ugrás a lakossági kiszereléshez

Innovatív arckrém, amely javítja a bőr oxigénellátását, és revitalizálja az egyedülálló Oxycell ST komplex tartalmának köszönhetően. Ideális fáradt, dehidratált bőrre. A benne található trehalóz és xylit hidratálja a bőrt. A luxus vitamin komplex rizsolajjal és karitévajjal pedig gondoskodik a revitalizációról, finomítja a ráncok mélységét, és selymesen simává varázsolja a bőrt.
Alkalmazás: Vigyük fel a megfelelő mennyiségű krémet a megtisztított bőrre reggel és este. Javasoljuk az O2 Intense Szérum használatát a krém felvitele előtt.
Aktív összetevők: Oxycell komplex, trehalóz, vitamin komplex, rizskorpa olaj, sheavaj

UTAZÓ SZETT

UTAZÓ SZETT

2x50ml + 2x15ml, Kód: No. 259

Ugrás a lakossági kiszereléshez

Tartalma:
- 50 ml Micromicellás arctisztító tej | ESSENTIAL
- 50 ml Kiegyensúlyozó tonik | ESSENTIAL
- 15 ml O2 arckrém | O2 HYDRA INTENSE
- 15 ml Lifting éjszakai arckrém | LIFT AGE