Lift Age

Lift Age

Professzionális natúrkozmetikai termékek

Lifting – Öregedésgátlás – Rejuvenálás

♦ megereszkedett, öregedő, ráncosodó bőrre
♦ műtét-mentes „face lift” hatás, az arcvonások láthatóan megemelkednek
♦ serkenti a sejtanyagcserét, elősegíti a bőr revitalizálását
♦ kisimítja a bőrfelszínt, csökkenti a ráncokat, feszesíti, puhává, tömörré és
üdévé teszi a bőrt
A Lift Age termékcsaláddal látványosan csökkenthető a ráncok mélysége, revitalizálja, hidratálja és táplálja az érett bőrt. Aktiválja a bőrregeneráló folyamatokat, serkenti az anyagcserét és javítja a bőr rugalmasságát.
Lifting Serum Lux - Luxus Lifting szérum

Lifting Serum Lux - Luxus Lifting szérum

50 ml, Kód: No. 238

A Luxus Lifting szérum ideális a ráncos, megereszkedett bőrre, melyen már láthatóak az öregedés jelei. Egyedülálló összetevőjének, a LIFTONIN®-XPERT-nek köszönhetően hatékonyan csökkenti a ráncok mélységét és helyreállítja a kollagén rostok szerkezetét. Ennek köszönhetően javul a bőr tömörsége, feszessége, az arc kontúrja és általános megjelenése. A Brazil Acmella oleracea nevű növényből kinyert egyedülálló Gatuline In Tense komplex nevű hatóanyag amellett, hogy erős simító, feszesítő és ránctalanító hatású, jelentősen javítja az arc kontúrját. A Beauplex VH vitamin komplex és a biomimetikus peptidek revitalizáló hatásúak, hozzájárulnak a ráncok mélységének jelentős csökkenéséhez. B3, B5 vitamin-, trehalóz és GAG tartalma hozzájárul a ráncok mélységének csökkenéséhez, hatására a bőr szinte új életre kel. A különleges hyaluronsavat és ureát tartalmazó komplexnek köszönhetően tökéletesen hidratálja és feltölti a bőrt. A szérum hatására a bőr selymesen puhává, üdévé és kellemes tapintásúvá válik.  
Alkalmazás: Vigyünk fel megfelelő mennyiségű krémet a megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrére, majd simítsunk Luxus Lifting arckrémet.
Aktív összetevők: LIFTONIN®-XPERT, Gatuline In Tense , Beauplex VH vitamin, B3, B5 vitamin, trehalóz, GAG, hyaluronsav, urea

Lifting Mask Lux - Luxus Lifting maszk

Lifting Mask Lux - Luxus Lifting maszk

200 ml, Kód: No. 243

A Luxus Lifting maszk alkalmas a ráncosodó, kissé megereszkedett bőr ápolására, melyen már láthatóak az öregedés első jelei. Az olyan egyedi hatóanyagok, mint a Beauplex VH vitamin komplex és a NANO IDP-5 biomimetikus peptidek revitalizáló hatásúak, hozzájárulnak a ráncok mélységének jelentős csökkenéséhez és a bőr revitalizációjához. A Brazil Acmella oleracea nevű növényből kinyert egyedülálló Gatuline In Tense komplex nevű hatóanyag erős simító, feszesítő és ránctalanító hatású, hatására megemelkedik az arc kontúrja és a ráncos mélysége is csökken. Ebben az egyedülálló maszkban található shea vaj, szójabab olaj, trehalóz, hyaluronsav és GAG mind hozzájárulnak a bőr állapotának javulásához, a ráncos mélységének csökkenéséhez így lehelve új életet a bőrbe. A Luxus Lifting maszk mélyen hidratálja és táplálja a bőrt a benne található rizsolajnak, B3 és B5 vitaminoknak és lecitinnek köszönhetően. A maszk hatására egységessé válik a bőrfelszín, javul tömörsége.
Alkalmazás: Vigyünk fel megfelelő mennyiségű maszkot a megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrére, hagyjuk hatni 20 percig majd mossuk le bő vízzel. Használata után javasoljuk a Luxus Lifting Arckrém használatát.

Boost Lifting Serum Eye&Lip - Boost Lifting Szem és Ajak Szérum

Boost Lifting Serum Eye&Lip - Boost Lifting Szem és Ajak Szérum

30 ml, Kód: No. 210

A szérum hatására aktiválódnak a bőr regenerációs folyamatai azáltal, hogy különleges, szabadalmaztatott összetevői (MATRIXYL® 3000 formula, SYN®-AKE formula) fokozzák a sejtaktivitást. Olyan géneket stimulálnak a sejtekben, melyek a kötőszövet és a sejtek megújulásában vesznek részt. Ezáltal gátolják a bőr öregedésének folyamatát, láthatóan csökkentik a ráncok mélységét és javítják a bőr rugalmasságát. A nano méretű hialuronsav feltölti a ráncokat, csökkenti azok mélységét, és megfelelő hidratálást biztosít, selymes bőrt kölcsönöz.
Alkalmazás: Vigyük fel a megfelelő mennyiségű szérumot a megtisztított arc, nyak és dekoltázs területére. Majd használjuk a Lifting Lux Arckrémet.
Aktív összetevők: MATRIXYL® 3000 formula, SYN®-AKE formula, nano-hialuronsav

Lifting Day Cream Lux -  Luxus Lifting nappali arckrém

Lifting Day Cream Lux - Luxus Lifting nappali arckrém

200 ml, Kód: No. 240

Ugrás a lakossági kiszereléshez

A Luxus Lifting nappali krém alkalmas a már ráncosodó bőr ápolására, melyen már megjelentek az öregedés jelei. Az olyan egyedi hatóanyagok, mint a Beauplex VH vitamin komplex és a biomimetikus peptidek revitalizáló hatásúak, hozzájárulnak a ráncok mélységének jelentős csökkenéséhez. A Brazil Acmella oleracea nevű növényből kinyert egyedülálló Gatuline In Tense komplex nevű hatóanyag erős simító, feszesítő és ránctalanító hatású, hatására megemelkedik az arc kontúrja és a ráncok mélysége is csökken.  A bőr tökéletesen hidratálttá és mélyen táplálttá válik köszönhetően a termékben található hialuronsavnak, szénhidrátok egyedülálló komplexének, B3 és B5 vitaminoknak, szójának és rizs olajnak.  A különleges TRIglyphix ®Sense nevű összetevő ellensúlyozza a bőr gyulladásos folyamatait és revitalizálja a bőr sejtjeit, így garantálja a kellemes bőrérzetet. A krém közepes UVA és UVB védelmének köszönhetően meggátolja a napsugárzás okozta öregedési folyamatokat.
Alkalmazás: Vigyünk fel megfelelő mennyiségű krémet a megtisztított arc és nyak bőrére. Nem szükséges leöblíteni.
Aktív összetevök: Beauplex VH, biomimetikus peptidek, Gatulin In Tense komplex, hyaluronsav, szacharidok B3 és B5 vitami, sheavaj, szója-rizsolaj, TRIglyphix

UTAZÓ SZETT

UTAZÓ SZETT

2x50ml + 2x15ml, Kód: No. 259

Ugrás a lakossági kiszereléshez

Tartalma:
- 50 ml Micromicellás arctisztító tej | ESSENTIAL
- 50 ml Kiegyensúlyozó tonik | ESSENTIAL
- 15 ml O2 arckrém | O2 HYDRA INTENSE
- 15 ml Lifting éjszakai arckrém | LIFT AGE