Platinum

Platinum

Professzionális natúrkozmetikai termékek

Őrizd meg ragyogásod tündöklő szépséggel!

Platina termékcsalád a teljes körű tökéletességet célozza meg. Az arcbőr tónusát javítja: nyitott pórusokat, egyenetlen színt, (nem a mély pigmenteket, vagy a melanin foltokat, hanem sokkal inkább a szabálytalan arcszínt), eltünteti az arc felületén az egyenetlenségeket….ez  a termékcsalád segít megnövelni az epidermisz gátakat, hogy megvédje a bőrt a vízvesztéstől, ami később a bőr érzékenységéhez vezet.

Mivel platina port tartalmaz az eredmény nagyon egészséges, ragyogó, fényes bőr.
 
Luminous Serum - Fénylő szérum

Luminous Serum - Fénylő szérum

50ml, Kód: No. 268

Ugrás a lakossági kiszereléshez

Fényes, selymes állagú szérum platinaporral, mely a bőrnek ragyogó, egszséges megjelenést kölcsönöz.
Ideális a fakó, egyenetlen színű,  tág pórusú arcbőrre, és a bőrön jelen lévő mimikai ráncokra. Ez a különleges formula növeli a filagrin fehérje termelődését, mely ceramid complex-szel együttesen visszaállítja a bőr Barrier funkcióját, így láhatóan  javul bőr szerkezete, tömörsége és színe. Az Aqaxyl – egy innovatív hidratáló és szerkeztátalakító technologia –, hiarulonsav, valamint a trehalóz és szacharid tartalmának köszönhetően helyreállítja a bőr  megfelelő nedvességtartalmát. Az allntoin segít fenntartani a bőr rugamasságát. Grépfrut mag  kivonata pedig az optimális pH érték fenntartásához járul hozzá. 
Alkalmazása: Tisztítsa le bőrét Alissa Beuté  arc tisztító tejjel, majd tonikkal, és vigyen fel szükséges mennyiségű szérumot arcára, nyakára, dekoltázsára. Ne öblítse le.  Haszálata után alkalmazza a Luminous – Fénylő nappali, vagy a regeneráló éjszakai krémet.
 

Luminous Mask - Fénylő maszk

Luminous Mask - Fénylő maszk

200 ml, Kód: No. 266

Az öregedést gátló maszk platina porral és ásványokkal tündöklő ragyogást ad a bőrenk.
Ideális a fakó, egyenetlen színű,  tág pórusú arcbőrre, és a bőrön jelen lévő mimikai ráncokra.
Összetevői közt található a folyékony arany néven ismert zsírsavakban és vitaminokban gazdag argánolaj,  egy tökéletesen természetes  növényi kivonat,  bőrfeltöltő hatással. A Fehér tajtékvirág olaj  és az E vitamin együtt megakadályozza a korai öregedést, dehidratációt és a ráncok kialakulását.
Alkalmazása: a megtisztított arcbőrre, nyakra, dekoltázsra vigyen fel, 15-20ml maszkot, majd 15-20 perc után mossa le vízzel. A maszk után használjon Platina szérumot vagy Platina krémet.
 

Luminous Cream - Fénylő krém

Luminous Cream - Fénylő krém

200ml, Kód: No. 264

Ugrás a lakossági kiszereléshez

Fényes, selymes állagú krém platinaporral, mely a bőrnek ragyogó, egszséges megjelenést kölcsönöz.
Ideális a fakó, egyenetlen színű,  tág pórusú arcbőrre, és a bőrön jelen lévő mimikai ráncokra.
Ez a különleges formula növeli a filagrin fehérje termelődését, mely ceramid complex-szel együttesen visszaállítja a bőr barrier funkcióját, így láhatóan  javul bőr szerkezete, tömörsége és színe.  A fehér liliom poliszaharidjai a hialuronsavval, a trehalóz és Aquaxyl hatóanyagok filmogén és mély szövetetet hidratáló hatással rendelkeznek.  A  krém karité vaj kivonatának köszönhetően táplál és erős védelmet nyújt. Használata után a bőr fényesebbé válik, kellemetlen olajos csillogás nélkül. Nappali krémként ajánljuk.  

Alkalmazása: Tisztítsa le bőrét Alissa Beuté  arc tisztító tejjel, majd tonikkal, és vigyen fel szükséges mennyiségű krémet arcára, nyakára, dekoltázsára. Ne öblítse le.  Használatát  a Platina Fényes szérum után  javasoljuk.