Revitalizing DNA

Revitalizing DNA

Professzionális natúrkozmetikai termékek

Őrizd meg bájodat! 

  • egyedülálló revitalizáló kezelés a bőr teljes rejuvenálásához, 
  • feszességet, tömörséget kölcsönöz
  • finomítja az arc kontúrját, csökkenti a homlok, szemkörnyék, a nyak és a száj körüli mélységét

A REVITALIZING DNA termékcsalád teljesen egyedülálló revitalizáló hatású termékek, amelyek a teljeskörű bőrmegújító hatásukkal finomítják és csökkentik a ráncok mélységét. Ideális a 45+-os korosztály számára, akik szeretnék megőrizni bőrük szépségét és fiatalságát, hiszen a menopauza hormonális változásainak következtében a bőr veszít feszességéből, rugalmasságából és tömörségéből.

REVITALIZING DNA SERUM – REVITALIZÁLÓ DNS SZÉRUM

REVITALIZING DNA SERUM – REVITALIZÁLÓ DNS SZÉRUM

10x5 ml, Kód: No.169

Ugrás a lakossági kiszereléshez

Egyedülálló szérum mely alkalmas azon hölgyek bőrének ápolására, akik hormonális változásokkal küzdenek. Ellátja a bőrt a megfelelő nedvességtartalommal és tápanyagokkal, mint például: ceramidok, shea vaj, rizskorpa olaj, trehalóz, melyek jelentősen javítják a bőr állapotát és segítik vitalitásának megtartásában. A szérumban található, szójából kinyert fitoösztrogének segítenek a bőr egészségének és minőségében megőrzésében különösen a menopauza idején. A Casiia Alata növényből kinyert kivonat segít megőrizni a sejtmagot, így járul hozzá a bőr vitalitásához. Végül, de nem utolsó sorban pedig a fitoszfingozin nevű lipid meggátolja a bőr dehidratációját és megerősíti a védelmét a külső tényezőkkel szemben.
Alkalmazás: Vigyük fel a megfelelő mennyiségű szérumot a megtisztított arc, nyak és dekoltázs területére. Majd használjuk a Revitalizáló DNA Arckrémet.
Aktív összetevők: szójababból nyert fitoösztorgének, ceramidok, sheavaj, rizskorpa olaj, Cassia Alta növény kivonata
 

REVITALIZING DNA MASK- REVITALIZÁLÓ DNS MASZK

REVITALIZING DNA MASK- REVITALIZÁLÓ DNS MASZK

200 ml, Kód: No.170

Egyedülálló maszk azoknak a nőknek kifejlesztve, akik bőrén már mutatkoznak az öregedés jelei a hormonális változások miatt. Ellátja a bőrt a szükséges tápláló és hidratáló anyagokkal, mint például ceramidok, E vitamin, rizskorpa olaj és trehalóz, amelyek jelentősen javítják a bőrállapotot és vitalizálnak. A maszk szója fitoösztrogén tartalma segít egészségesebbé tenni a bőrt különösen a menopauza idején. A Cassia Alata növény kivonata védi a sejtmagot és ez által megőrzi a bőr vitalitását. Valamint nem utolsó sorban található még benne Phytosphingosine (bőr legfelső rétegében megtalálható lipid féle, amely védi a bőrt és megakadályozza a kiszáradását. A maszk minden bőrtípusra használható öregedő bőrök esetében.
Alkalmazás: Tegyünk megfelelő mennyiségű port egy keverőtálba és adjunk hozzá vizet 1:3 arányban. Keverjük össze és vigyük fel a megtisztított arc és nyak területére. Hagyjuk száradni 10-20 percig, majd távolítsuk el a nyaktól a homlok felé haladva
Aktív összetevők: szójababból nyert fitoösztrogének, ceramidok, E vitamin, rizskorpaoaj, trehalóz, Cassia Alta növény kivonata, Phytosphingosine (bőr legfelső rétegében megtalálható lipidféle)

REJUVENATING PEEL-OFF MASK – ANTI-AGEING ALGINÁT MASZK

REJUVENATING PEEL-OFF MASK – ANTI-AGEING ALGINÁT MASZK

250 ml, Kód: kód.253

Erős anti-aging hatású tápláló alginát maszk, melyet az érettebb bőr ápolására fejlesztettünk ki. Használata után a ráncok mélysége csökken, az arc teltebbnek és ragyogónak tűnik.
Alkalmazás: Keverjünk össze 30 ml port 40 ml hideg vízzel, amennyiben az arcot kezeljük és 45 ml port 60 ml vízzel, ha az arcot és a dekoltázst is kezeljük. Keverjük el alaposan egy spatula segítségével majd vigyük fel először az arcra  ezután pedig a nyakra is. Hagyjuk hatni nagyjából 15 – 20 percig, amíg a maszk szilárddá válik. Száradás után húzzuk le a maszkot és alaposan  töröljük át a bőrt egy tonikkal.
Aktív összetevők: kollagén, hyaluronsav, kukoricából kinyert aminosav, alfa-liponsav, B3 vitamin

REVITALIZING DNA CREAM – REVITALIZÁLÓ DNS KRÉM

REVITALIZING DNA CREAM – REVITALIZÁLÓ DNS KRÉM

200 ml, Kód: No.167

Ugrás a lakossági kiszereléshez

Egyedülálló arckrém azoknak a nőknek kifejlesztve, akik bőrén már mutatkoznak az öregedés jelei a hormonális változások miatt. Ellátja a bőrt a szükséges tápláló és hidratáló anyagokkal, mint például ceramidok, sheavaj, rizskorpa olaj és trehalóz, amelyek jelentősen javítják a bőrállapotot és vitalizálnak. A krém szója fitoösztrogén tartalma segít egészségesebbé tenni a bőrt különösen a menopauza idején. A Cassia Alata növény kivonata védi a sejtmagot és ezáltal megőrzi a bőr vitalitását. Valamint nem utolsó sorban található még benne Fitoszfingozin lipid (bőr legfelső rétegében megtalálható lipid féle, amely védi a bőrt és megakadályozza a kiszáradását). A krém minden bőrtípusra használható öregedő bőrök esetében.
Alkalmazás: Vigyük fel a megfelelő mennyiségű krémet a megtisztított arc, nyak és dekoltázs területére. Ne mossuk le.
Aktív összetevők: szójababból nyert fitoösztorgének, ceramidok, sheavaj, rizskorpa olaj, Cassia Alta növény kivonata, Phytosphingosine (bőr legfelső rétegében megtalálható lipidféle)