Thalasso

Thalasso

Professzionális natúrkozmetikai termékek

FEDEZD FEL A TENGERBEN REJLŐ SZÉPSÉGET!

  • a tengeri algában található magas koncentrációjú ásványi sóknak, vitaminoknak és nyomelemeknek köszönhetően elősegíti a setjek mély méregtelenítését és megújulását 
  • mélyen hidratál, ásványi anyagokkal tölti fel a bőr szöveteit
  • finomítja a ráncok mélységét

Ezek a termékek magas koncentrációjú ásványi só, vitamin, és nyomelem tartalmának köszönhetően, ápolják a fáradt bőrt, melyen megjelentek az öregedés első jelei. Könnyed állaguk alkalmassá teszi kombinált és dehidratált bőr kezelését is.

THALASSO GEL MASK – THALASSO GÉL MASZK

THALASSO GEL MASK – THALASSO GÉL MASZK

200 ml, Kód: No.183

Intenzíven tápláló gél maszk, mely hatására a bőr ragyogóan megújul. Tökéletesen és hosszantartóan hidratálja a bőrt. Áldásos hatását az Aquaxyl nevű különleges összetevőjének, a trehalóz nevű sivatagi kaktusz és számtalan különleges szacharin tartalmának köszönheti. Hogy tovább növeljük a termék hatékonyságát allantoint is adtunk hozzá, mely nyugtatja a bőrt. A maszk egyik fő hatóanyaga a Chlorella nevű alga kivonata, mely rendkívül gazdag fehérjeforrás (55%-a fehérje), ami biztosítja a bőr megfelelő regenerációját és anti-ageing hatású. Lipid és vitamin komplex (A, B. C és E vitaminok) tartalmánál fogva erős antioxidáns hatású. A kezelés hatására a bőr teljességgel megújul, rugalmas és bársonyosan hidratált lesz. Eredmény: A bőr tejességgel megújul, rugalmassá és hidratálttá válik.Külső használatra, szembe ne kerüljön!
Alkalmazás: Vigyünk fel a megfelelő mennyiségű maszkot a megtisztított arc, nyak és dekoltázs területére és hagyjuk 15-20 percig hatni, majd távolítsuk el. Végül használjunk a bőrtípusnak megfelelő krémet.
Aktív összetevők: Hidratáló Aquaxyl complex, trehalóz, szénhidrátok, allantoin

THALASSO MASK SOFT – THALASSO MASZK

THALASSO MASK SOFT – THALASSO MASZK

200 ml, Kód: No.144

Különleges Fucus és Gelidium nevű hínárból készült maszk, mely ellátja a bőrt a szükséges ásványi anyagokkal és mélyen hidratálja. A termékben található oligoszacharidoknak és rizskorpa olajnak hála tökéletesen hidratálja a bőrt, megtartva annak természetes nedvességtartalmát, miközben táplálja és regenerálja egy lépésben. Ideális a dehidratált, kissé megereszkedett bőr ápolására melyen már láthatóak az öregedés első jelei. Eredmény: Csökken a ráncok mélysége, összeszűkülnek a pórusok, hidratálja és táplálja a bőrt, ragyogó bőrképet eredményez.
Alkalmazás: Vigyük fel a megfelelő mennyiségű maszkot a megtisztított b arc, nyak és dekoltázs területére egy ecset segítségével. Hagyjuk 15-20 percig hatni majd vízzel távolítsuk el.
Aktív összetevők: Algák (Fucus, Gelidium), szénhidrátok, rizsolaj

THALASSO CREAM SOFT – THALASSO ARCKRÉM

THALASSO CREAM SOFT – THALASSO ARCKRÉM

200 ml, Kód: No.140

Ugrás a lakossági kiszereléshez

Extra gyengéd arckrém Fucus és Gelidium hínár tartalommal, mely ellátja a bőrt a megfelelő ásványi anyagokkal és nedvességgel. Rizskorpa olaj, jojoba olaj, shea vaj és lecitin tartalmának köszönhetően hidratálja a bőrt, megőrzi nedvességtartalmát, táplálja és regenerálja. Eredmény: Ideális a dehidratált, megereszkedett bőr ápolására, melyen már megjelentek az öregedés jelei.
Alkalmazás: Vigyük fel a megfelelő mennyiségű krémet a megtisztított arc, nyak és dekoltázs területére. Gyengéden masszírozzuk be.
Aktív összetevők: Algák (Fucus, Gelidium), rizs-, és jojobaolaj, sheavaj, lecitin