VITALITY

VITALITY

Professzionális natúrkozmetikai termékek

Ébreszd fel bőrödet!

  • csodálatos vitaminkoktél a gyönyörű, friss és életteli bőrért
  • véd a szabadgyökök ellen, így varázsolja ragyogóvá a bőrt
  • revitalizálja és energiával tölti fel a sejteket
  • serkenti a kollagén termelést és csökkenti a ráncok mélységét

A Vitality termékek hatására a bőrkép hamvassá, ragyogóvá válik, a bőr friss, üde, fiatalos lesz. Nagy mennyiségű vitaminnal töltődik fel, miközben a ráncok mélysége csökken. Kiválóan alkalmas a napsugárzás, légszennyezettség, stressz okozta öregedési folyamatok ellensúlyozására. Minden bőrtípus és korosztály számára ajánlott.

VITALITY ACTIVATOR – MULTIVITAMINOS AKTIVÁTOR

VITALITY ACTIVATOR – MULTIVITAMINOS AKTIVÁTOR

50 ml, Kód: kód: 231

Ugrás a lakossági kiszereléshez

Multi-vitaminos Fiatalság Aktivátor szérum formában, amely erőteljes antioxidáns hatású és segít megőrizni a bőr fiatalságát. A szérum javítja a bőrsejtek anyagcseréjét, védelmet nyújt a szabadgyökök ellen és hidratál. Magas koncentrációban tartalmaz C, E, PP (niacin vagy B3) vitaminokat és Q10 koenzimet. A goji bogyó és a grapefuit kivonatának köszönhetően erős revitalizáló hatású és energiával látja el a sejteket. Ezek az aktív összetevők segítik a bőrben a kollagéntermelést is. A benne található peptid komplex segít csökkenteni a ráncok mélységét és regenerálja a kollagénrostokat. Használata után a bőr kellően hidratálttá válik, amiről a legújabb generációs hialuronsav, ceramidok, urea és szacharid koktél gondoskodik. A szérum nagyon finom textúrájú és üdévé, simává, revitalizálttá varázsolja a bőrt.
Alkalmazása:  Az Alissa Beauté arctisztító tejjel és tonikkal alaposan megtisztított arc, nyak és dekoltázs területére vigyünk fel 3 ml  szérumot és gyengéden maszírozzuk be.  Utána használjuk a Multi-vitaminos Radiance Arckrémet.
Aktív összetvők: Goji bogyó és grapefruit kivonat, SYN®TC (peptidek) , SK-INFLUXTM (ceramidok), FUCOGEL®(poliszacharidok), LACTIL®(NMF), C, E, PP vitamin,  Q10 koenzim

VITALITY MASK – MULTIVITAMIN MASZK

VITALITY MASK – MULTIVITAMIN MASZK

200 ml, Kód: No.229.

Multi-vitaminos Revitalizáló Masszázs Maszk erőteljes revitalizáló és antioxidáns hatású, amely segít megőrizni a bőr fiatalságát. A maszk javítja a bőrsejtek anyagcseréjét a benne található rizs proteinek és peptid komplex segítségével. Ezek a peptidek csökkentik a ráncok mélységét és erősítik a bőrt. A maszk magas koncentrációban tartalmaz C, E, PP (niacin vagy B3) vitaminokat és Q10 koenzimet, amelyek védelmet nyújtanak a szabadgyökök ellen. A goji bogyó és a grapefuit kivonat erős revitalizáló hatású és energiával látja el a sejteket. Ezek az aktív összetevők segítik a bőrben a kollagéntermelést is. A bőr hidratálttá válik a benne található hialuronsavnak, xilitnek és ceramidoknak köszönhetően. A maszk nagyon finom textúrájú és masszázshoz is alkalmazható. Üdévé varázsolja a bőrt, kisimítja és revitalizálja.
Alkalmazása: Az Alissa Beauté arctisztító tejjel és tonikkal alaposan megtisztított arc, nyak és dekoltázs területére vigyünk fel 15 ml  Multi-vitaminos Revitalizáló Masszázs Maszkot és gyengéden maszírozzuk be 5-10 percig. Miután vízzel eltávolítottuk a maszkot, használjuk a Multi-vitaminos Fiatalság Aktiváló szérumot és a Multi-vitaminos Radiance Arckrémet.
Aktív összetvők: Goji bogyó és grapefruit kivonat, SYN®TC (peptidek) , SK-INFLUXTM (ceramidok), rizsfehérje, C, E, PP vitamin és Q10 koenzim, hyaluronsav, xilit

VITALITY MULTI-VIAMIN RADIANCE CREAM – MULTI-VITAMINOS RADIANCE ARCKRÉM

VITALITY MULTI-VIAMIN RADIANCE CREAM – MULTI-VITAMINOS RADIANCE ARCKRÉM

200 ml, Kód: No. 230

Ugrás a lakossági kiszereléshez

A hidratáló krém üdévé varázsolja a bőrt és segít megőrizni a fiatalságát az egyedülálló koncentrált C, E, és PP (niacin vagy B3) vitamin koktéllal, amelyet stabilizált formában tartalmaz. A krém erőteljes antioxidáns hatású az alfa-liponsav, az egzotikus goji bogyó és a grapefuit kivonat tartalma miatt.
A benne lévő hialuronsav, poliszacharidok és ceramidok biztosítják a bőr megfelelő hidratáltsági szintjét. A krém lágy textúrájú a sheavajnak és rizs olajnak köszönhetően. Anti-ageing hatású, üdévé varázsolja a bőrt, energiával látja el és egészségessé teszi.
Alkalmazása:  Az Alissa Beauté arctisztító tejjel és tonikkal alaposan megtisztított arc, nyak és dekoltázs területére vigyük fel a  Multi-vitaminos Fiatalság Aktivátort és felszívódás után használjuk a Multi-vitaminos Radiance Arckrémet.
Aktív összetvők: Goji bogyó és grapefruit kivonat, SYN®TC (peptidek) , SK-INFLUXTM (ceramidok), FUCOGEL®(poliszacharidok), rizsfehérje, C, E, PP vitamin,  Q10 koenzim, hyaluronsav, sheavaj, rizsolaj