Whitening

Whitening

Professzionális natúrkozmetikai termékek

Világosítja az arcbőrt

♦ pigmentfoltos, öregedő és akné okozta heges bőrre
♦ halványító, bőrmegújító, rejuvenáló és ránctalanító hatású
A Whitening egy olyan speciális termékcsalád, amelynek tagjai gyengéden eltávolítják az elhalt hámsejteket a felhalmozódott melaninnal együtt, halványítják a pigmentfoltokat, és megakadályozzák az újak kialakulását. Elősegítik a bőr megújulását, az aknék okozta hegek eltüntetését és csökkentik a ráncok mélységét. Alkalmas az idősödő, érdes, kombinált, zsíros, aknés, fakó és hámló bőr kezelésére.
Whitening Peeling - Halványító Peeling

Whitening Peeling - Halványító Peeling

10x5 ml, Kód: No. 177

Teljesen új formulájú innovatív kémiai bőrradír 15% glikolsav tartalommal (pH 2,5), amely a kationos emulziók elvén működik, sokkal mélyebbre hatol a bőrben, és ezáltal hatékonyabban hámlaszt. Rendkívül hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket irritáció nélkül. A vörösáfonya magolaj, a xylit és E vitamin hidratálják a bőrt, regenerálják a bőr struktúráját és rejuvenálják. Már egy használat után is látványos a halványító, feszesítő és rejuvenáló hatása. A még intenzívebb eredmény elérése érdekében, különösen pigmentfoltok, aknék és mély ráncok esetén, javasoljuk a kezelést egy hónapon belül 4-6 alkalommal megismételni.
Alkalmazás: Vigyünk fel a krémes radírt a megtisztított arc, nyak és dekoltázs területére egy ecset segítségével. Hagyjuk hatni 1-2 percig, majd alaposan távolítsuk el vízzel. Kezelés után javasoljuk a Kiegyenlítő Szérum használatát a bőr pH értékének helyreállítására.
Aktív összetevők: Glikolsav, trehalóz, szénhidrátok

Mandelic Acid - Mandulasav

Mandelic Acid - Mandulasav

50 ml, Kód: No. 72

Olyan egyedülálló formulájú kémiai peeling mandulasavval, amely nagyon hatékonyan segít halványítani a pigmentfoltokat, világosítja a bőrt, ezáltal egységesebb bőrképet eredményez. És mindezt nagyon kíméletes módon teszi. A kezelés után a bőr nagyon bársonyos, üde és fiatalos lesz. A látványosabb eredmény elérése érdekében ajánlatos kúraszerűen alkalmazni foltok, aknék és mély ráncok esetében 4-6 alkalommal egy hónapon belül.
Alkalmazás: Vigyünk fel 20 cseppet (nagyjából kétpipettányi) a megtisztított arc, nyak és dekoltázs területére. Ügyeljünk rá, hogy a szemkörnyékre ne kerüljön. Hagyjuk hatni 4-8 percig, aztán óvatosan távolítsuk el. Javasoljuk a Kiegyenlítő Szérum használatát a bőr pH értékének helyreállítására, majd a kezelést a Whitening termékcsalád többi tagjával folytassuk.
Aktív összetevők: Mandulasav, vörösáfonyamag olaj, xylit, E vitamin

Whitening Serum - Halványító Szérum

Whitening Serum - Halványító Szérum

10x5 ml, Kód: No. 73

Ugrás a lakossági kiszereléshez

Halványító szérum pigmentfoltokra a glikolsav és a szalicilsav erejével. Csökkenti a ráncok mélységét, regenerálja és rejuvenálja a bőrt a rizskorpa olaj, sheavaj, szacharid, E vitamin és trehalóz tartalmának köszönhetően. Kezelés után a bőr láthatóan üdébb és bársonyosabb.
Alkalmazás: Vigyük fel az ampulla 1/2 részét a megtisztított arc, nyak és dekoltázs területére. Gyengéden masszírozzuk be a szérumot, aztán tegyük fel a Whitening Maszkot. A hatóidő elteltével mossuk le a maszkot, majd masszírozzuk be a szérum maradék 1/2 részét az arc, nyak és dekoltázs területére. Befejezésül használjuk a Whitening Arckrémet.
Aktív összetevők: Glikolsav, szalicilsav, rizskorpa olaj, sheavaj, szénhidrátok, E vitamin, trehalóz

Whitening Mask - Halványító Maszk

Whitening Mask - Halványító Maszk

200 ml, Kód: No. 74

A Whitening maszk három bőrtípusra ajánlott: pigmentfoltos, öregedő és ráncos bőrre, valamint aknék esetén. Halványító és bőrmegújító hatását a glikolsavnak és a szalicilsavnak köszönhetően fejti ki. A hibiszkusz és édesgyökér kivonat, az E vitamin, a szacharidok és a rizskorpa olaj megfelelően táplálják a bőrt, ráadásul hidratálják is. Kezelés után a bőr rögtön üdébb, rendkívül selymes és fiatalabb mégis hidratált marad.
Alkalmazás: Vigyünk fel a megfelelő mennyiségű maszkot az arc, nyak és dekoltázs területére egy ecset segítségével a szemkörnyék kihagyásával. Hagyjuk hatni 15-20 percig, majd távolítsuk el vízzel.
Aktív összetevők: Glikolsav, szalicilsav, kaolin, hibiszkus kivonat, édesgyökér, E vitamin, szacharidok, rizsolaj

Whitening Cream - Halványító Arckrém

Whitening Cream - Halványító Arckrém

200 ml, Kód: No. 71

Ugrás a lakossági kiszereléshez

A Whitening krém három bőrtípusra ajánlott: pigmentfoltos, öregedő és ráncos bőrre, valamint aknék esetén. A glikolsav és szalicilsav tartalmának köszönhetően halványító hatású, és puhává, üdévé varázsolja a bőrt. Az E vitamin, sheavaj, rizskorpa- és mandulaolaj megfelelően táplálják a bőrt és puhítanak. A krém fenntartja a bőr megfelelő hidratáltsági szintjét a kaktuszból nyert trehalóz kivonat és szacharidok segítségével. Kezelés után a bőr rögtön üdébb, hidratált, rendkívül selymes és fiatalabb.
Alkalmazás: Vigyünk fel a megfelelő mennyiségű maszkot az arc, nyak és dekoltázs területére. Gyengéden masszírozzuk be. Javasoljuk a Halványító Szérum használatát a krém felvitele előtt a még látványosabb eredmény elérése érdekében.
Aktív összetevők: Glikolsav, szalicilsav, E vitamin, sheavaj, rizs- és mandulaolaj, trehalóz, szacharidok